Sportlov!

Hej!
Idag började äntligen det efterlängtade sportlovet! Jag går ju nu i Stockholms län vilket gör att jag har lov veckan efter Uppsala... Tråkigt tycker jag då jag inte kan träffa mina kompisar, men jag hinner med annat  i alla fall :) (hoppas jag)
   Har idag haft en heldag i stallet, med skitskyffling i hagen, "motionering" av hästarna och övriga stallsysslor. Chillar nu ensam hemma med Melodifestivalen på stora TV:n och fysikboken framme... Jag ska ta och kämpa mig igenom några uppgifter men vi får se hur det går. Fats jag gör hellre de nu än under nästa vecka, då jag förmodligen kommer glömma bort det. 
   Imorgon ska jag åka ivväg på den första lagträningen med hopplaget med Cayenne på Enköping RK :D Ska bli jättekul, då vi ska hoppa bana i det stora ridhuset. Ska försöka att hålla ihop och göra allt jag vet att jag ska göra för att Cayenne ska gå som bäst. Jag ska kunna åka därifrån utan stopp och rivningar. Det är mitt mål med träningen imorgon. 
   Och det går långsamt med berättelsen som ni kanske har förstått. Jag har fastnat och vet inte vad jag ska göra. Jag frågade ju förut vad den skulle handla om, men jag frågar er igen, i alla fall ni som är kvar: 
Vad ska nästa del handla om?
Även ni som är "nya" kan kanske ge mig tips. Skulle vara mycket tacksam :D 
 
 
RSS 2.0