Nyår och allt vad det innebär :)

Tjena!
 
Då var det alltså sista dagen på året 2015. Även om man inte tyckte det i början av året, så har det som vilket år som helst gått väldigt snabbt. Jag t.ex. fick Olle in i mitt liv den 2 maj, vi har ridit felfritt i både 1m, 110 och 120. På ponny har jag inte ens varit i närheten utav detta och jag är jätteglad att jag fått denna fantastiska häst som givit mig en möjlighet till utveckling. 
Sen har jag varit på musikläger nere i Jönköping, Småland, och träffat fantastiska människor jag hoppas kunna ha fortsatt kontakt med även i framtiden. 
Jag går i nuläget ULK:en (UngdomsLedarKurs) på Tierp RK, som kommer göra mig till en Ungdomsledare. Även här har jag träffat personer som jag vill lära känna bättre :) 
 
Inför varje år är det massor av människor ute i världen som lovar något som kallas Nyhetslöften. Ni har säkert hört talas om detta och kanske till och med har haft egna:)
Till detta år gjorde jag inga nyårslöften, har aldrig riktigt gjort några då jag inte haft orken eller viljan till det. Men till år 2016 ska jag komma fram med 10 stycken nyhetslöften som jag ska göra allt för att hålla. Om jag endast håller ett är jag väldigt nöjd med mig själv :)
 
De 10 nyårslöften jag ska ha under 2016 är:
 
1. Jag ska inte kolla på serier det första jag gör på morgonen, så fort jag får chansen eller innan jag gjort klart de mer viktiga uppgifterna som jag har t.ex. skolarbete, stallet saxofonspelandet m.m.
 
2. Jag ska sluta lova saker jag inte kan hålla.
 
3. Jag ska endast använda mobilen vid fotografering, telefonsamtal, SMS om jag inte är hemma. Allt annat ska ske när jag är klart med det jag ska göra.
 
4. Jag ska blogga minst en gång per vecka för att hålla bloggen rullande. 
 
5. Jag ska ta tag i mitt "mentala problem" som innefattar nervositet vid tävling och socialt (där jag kan känna att jag gör fel/säger fel mm)
 
6. Jag ska sluta bry mig om vad andra har för sig och lägga onödigt med energi på det (instagram, facebook, snapchat)
 
7. Jag ska vara positiv och börja prata mer med människor, både via telefon och träffa personer IRL (in real life) istället för att SMS:a.
 
8. Jag ska träna mig själv fysiskt minst en gång i veckan (på gym eller hemma t.ex. ut och springa)
 
9. Jag ska bli mer "", t.ex. gå ut med hundarna mer, åka raka vägen till stallet istället för att sega hemma, inte hålla på med telefonen i stallet, göra klart mina skoluppgifter direkt istället för att ha dom i andra hand m.m) 
 
10. Spela saxofon minst 3 gånger per vecka, och då verkligen spela mina musikläxor för att få så bra resultat som möjligt, som med allt här i världen :)  
 
Detta är vad jag ska göra allt i min makt för att hålla, och det känns ganska bra att få ut detta på papper för då finns det att kolla på och minnas vad man ska hålla :) Men, om man bryter ett av detta löften, då har man ju inte klarat av löftet... Då borde man ju "straffas" på något vis... Men på vilket vis... hmmm... 
 
Vad tycker Ni? 
 
Vad ska vara mitt straff om jag inte håller mina löften? Och hur ska jag redovisa straffet för er? Kommentera gärna :)
 
Men, nu ska det sista förberedas innan våra två gäster kommer :) Jag sitter i mjukisar och kommer göra det hela kvällen och förhoppningsvis är jag vaken hela vägen över till nästa år !! Har inte lyckats det senaste åren nämligen, då jag somnat... Kan ha varit vaken förra året men det minns jag inte i så fall :P 
 
Men men, ha ny ett gott ny år så synes vi och höres vi nästa år :) Håller tummarna för alla därute (och för mig själv) att 2016 blir ännu bättre än vad 2015 varit :D 
 
Vi ses, så Bye Bye och GOTT NYTT ÅR !! 
 
 
 
 
 
RSS 2.0