Ridning, stall och hö

Idag var jag i stallet runt kl 10. Det första jag gjorde var att rida Bubben Pappa filmade lite när jag red för att jag skulle kunna se vad jag behövde ändra på. Ska tävla på söndag på Lagga FRK, bara en normal klubbtävling, med mina älsklingar. Med Cayenne ska jag rida LC:1 och med Bubben ska jag rida LB:1. Det jag märkte var att i galopp- och travökningarna "bröt han sig loss". Han tog upp nosen lite vilket jag inte vill. Men i slutet gick det bättre och jag är mycket taggad inför söndagen.
Efter att jag hade ridit mockade jag och fixade fodret. När jag var klar med allt så var jag riktigt hungrig. Så när jag kom hem lagade jag pannkakor som räckte mer än väl som lunch vi typ halv tre (sen lunch, jag vet. Blir så när man har hästar!! Och sportlov:)) 
Och snart, när vi ska ta in hästarna runt sju, ska jag hjälpa pappa med att lasta av hö till höskullen. det blir nog riktigt jobbigt men vad gör man inte för att få lite muskler;-)
 
Imorgon är det träning för Ulf Lindh kl halv sju och jag hoppas att allt gåt bra. Jag ska ha med Bubben och träna markarbete där jag ska lära mig att få honom framåt i hoppningen.
 
RSS 2.0