26 Oktober

Hej!!**
 
Lite långt mellan gångerna, jag vet... 
 
Men idag har jag i alla fall hoppat Cayenne! Hon gick jättebra och vi kom över 1.15 !! Inga stopp vilket jag är sjukt glad över. 
Bubben har bara stått då jag red ut i typ 1.30 h igår, kondisträning. Han var också jättefin och PIGG då!! 
 
Och nu har man ju höstlov också!!! För mig blir det mycket häst med träningar tisdag, onsdag, fredag och träning för Arnold Assarson lördag och söndag. Jag längtar tills nästa helg då det är dags för dessa träningar. 
Och sen helgen efter det så ska jag tävla på Lurbo med båda hästarna. Med Bubben blir det bara LC då jag vill komma felfritt och få en bra känsla tillsammans med honom. Och med Cayenne ska jag starta LB och LA. Jag hoppas att jag kan hålla ihop och föra runt mig och Cayenne som ett ekipage till två felfria rundor. 
 
Sen vann jag hopp KM förra helgen med Cayenne igen vilket gör mig till trefaldig KM mästare för Lagga!! Och viljet bra slut då jag ska byta klubb nästa år, förmodligen till Sigtuna RS då jag rider där på LIU:n.
 
Och som jag skrivit tidigare går jag på Arlandagymnasiet och det känns riktigt bra!  Riktigt bra klass och bra lärare. 
 
Det var allt jag hade att berätta för denna gång . Nästa inlägg ska bli sista delen av Balens under. Vet att jag skrivit det innan men jag har inte hunnit att sätta mig ned och skriva. Och sen har jag ingen plan om vad det ska handla om. Men det ska jag fixa så... Syns snart!!

Vem ser man på Lurbo RK den 8/11? Kom fram och säg hej i så fall!! Jag bits inte:P:P:P:P:P
 
"You never know what you got until you loose it":P
 
 Foto: Madeleine Andersson, http://maddefoto.blogg.se/     http://madeleinesfoton.weebly.com/
RSS 2.0