Sen...

Här kommer ännu ett sent inlägg då jag inte hittat tid och orken. 
 
Tävlade i förgår och resultaten blev fyra fel i LC:n med Bubben, ett stopp som berodde på ett fel från min sida. Fyra fel i LB:n med Cayenne ännu ett stopp där, mitt fel och ska till nästa gång vara lite mer vågad då jag nu rider ganska avvaktande. Och sist 8 fel i LA:n med Cayenne, ett stopp och riv på samma hinder. Som jag skrev innan så blir jag avvaktande och jag ska börja vara mer vågad och rida på mer. Hellre rivningar än stopp just nu känns det som. 
Sen ska jag tävla imorgon och jag är spänd!! Ska testa betlöst imorgon så håll tummarna. Hoppade nämligen utan bett igår och han var välfigt fin och pigg. 
 
Kommer sen att endast skriva när jag finner tiden här på bloggen. Ska för en gångs skull inte skriva här att jag lovar att skriva en gång varje dag för det måstet ger mig dåligt samvete varje dag då jag missar att skriva. Sen i höst då jag börjar gymnasiet så kommer jag att överväga att lägga ner bloggen för att få en sak mindre ur vägen. Vill verkligen kunna koncentrera mig på skolan och som det känns just nu så är det snällast att antingen låta bloggen vila tills jag känner att jag kan prioritera rätt eller att som sagt lägga ner den. Detta är jag inte säker på än men det känns som det enda rätta sättet.
Annars skulle det vara kul om nån kanske skulle vilja dela bloggen med mig då jag egentligen vill ha den levande så länge som möjligt
 
Ska försöka att uppdatera om morgondagen!! Men nu är det stallet som gäller så hörs väl!!
 
 
Bild av: Aina Nordenstedt (jag)
RSS 2.0